Kokakunst
Tasuta transpordist jääb veel puudu 30 €!
Sisu: Salatid Lihatoidud Kala- ja munatoidud Supid ja nende lisandid Hoidised Magustoidud Aed- ja teraviljatoidud toit, hoidised, toiduvalmistamine
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
Autor:
O. Kask
Laoseis:
2
Tarneaeg:
3-5 päeva
3,00 €
Sarnased tooted
Metsaköök
Hele-Mai Alamaa ning Merle Liivaku imekaunis ja erakordselt mahukas kokaraamat “Metsaköök” jagab võrratuid retsepte ja annab praktilist nõu, inspireerides ühendama looduses olemise ilu ja eheda toidu. Söö metsas, puu otsas, rabarajal ja kanuus!
15,00 €
Söö hästi ja kaota kilosid
Autor:
Patrik Borg
Nautida toitu ja samal ajal end hästi tunda – see vajab julgust ja pisut ka teadmisi. Kui kogu aeg kardad, et sööd liiga palju, kuidas sa siis saad ja julged süüa nii palju kuitahad? Kui mõelda iga hetk, et maitsev toit teeb paksuks, kuidas siis üldse toitu nautida? Tegelikult on hästi söömine püsiva kaalujälgimise alus. Hästi söömise all mõeldakse toidu nautimist ja tervislikku toiduvalikut. Selles raamatus on kogutud kokku maitsvad ja tervislikud retseptid ning teadmised sellest,mis on tervislik toit ja kuidas teha õigeid valikuid. Soovime,et naudiksid toitu ja muretseksid vähem, samal ajal kui parandad vähehaaval oma söömisharjumusi. Patrik Borg ja Sirkka Hirvonen on põhjanaabrite tunnustatud toitumisasjatundjad. Nad on andnud välja palju nõuanderaamatuid ja avaldanud artikleid erinevates väljaannetes.
10,00 €
Praktiline perenaine. Maitsvat ja tervislikku teie söögilauale
"Praktiline perenaine" on kokkuvõtlik kirjutis, et meelde tuletada paremaid ja praktilisemaid vanavanaemade ja vanaemade aegseid sissetegemise ja muid söögivalmistamise nippe. Raamatu koostamise üheks ajendiks oli rõhuasetus vanadel õpetustel, mis kokkuhoiul ja kogu toidu äratarvitamisel põhinevad. Siit raamatust leiategi hulgaliselt näpunäiteid, kuidas ise endale kodus kulinaariaosakond korraldada ja kergelt perele pärast pikka päevatööd lauale panna korralik söömaaeg. Oleme raamatus rõhku pannud lisaks hoidistamisele ka sügavkülmutamisele ja lisanud nii klassikaliste kui ka põnevamate toitude retsepte, sest tihti võib ju ette tulla, et keldris-sügavkülmas on üht-teist varuks, kuid valmistada tahaks sellest midagi erilist.
8,00 €
Haputainast küpsetised
Autor:
Eva Soosaar, Raido Soosaar
Haputainas ei tähenda üksnes hapuka mekiga küpsetist, vaid see viitab ka valmistusmeetodile. Kui soovid rohkem teada saada, miks valida just juuretisega küpsetamine, siis oled valinud õige raamatu.
Kui tainaga mätserdamine sind ei paelu, kuid armastad maitsvat toitu, siis leiad siit nõuandeid, mis ehk aitavad sind oma lemmikpagarikojas täpsustavaid küsimusi küsida või poes looklevate leiva-saiariiulite vahel paremini orienteeruda. Kui kuulud nende sekka, kes arvavad, et sai teeb paksuks, siis soovitame sirvida raamatu esimest osa kääritatud taina kasulikkusest ja haputaina samm-sammulisest valmistamisest. Raamatu teisest osast leiad retsepte, kui tahad ise valmistada haputainast saia-leiba ja ka midagi maitsvat selle kõrvale.
See raamat võib olla toreda teekonna alguseks küpsetamise maailmas või ka harivaks ja isuäratavaks lugemiseks. Igal juhul ei ole see lihtsalt tavaline kokaraamat – meie soov on tuua juuretis tagasi au sisse. Selle eesmärgiga oleme asutanud ka oma pagariäri, Samliku Pekkeri.
Juuretisefännid
Eva ja Raido
25,00 €