
Kokakunst
Tasuta transpordist jääb veel puudu 40 €!
Sisu: Salatid Lihatoidud Kala- ja munatoidud Supid ja nende lisandid Hoidised Magustoidud Aed- ja teraviljatoidud toit, hoidised, toiduvalmistamine
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
Autor:
O. Kask
Laoseis:
2
Tarneaeg:
3-5 päeva
3,00 €
Sarnased tooted
Nostalgilised toidud 2. osa
Autor:
Lia Virkus
Siia kaante vahele olen kogunud lihtsaid ja häid retsepte, mis on pärit 1970.−1990. aastatel minu ja mu ema käsitsi kirjutatud retseptivihikutest. Tol ajal sai uusi retsepte sõpradel-sugulastel külas käies, naisteajakirjade retseptirubriikidest või teleekraanilt ning kirjutati enda kaustikusse ringi.
Mu meelest on need n-ö sõbrannade retseptid alati parimad! Samuti on mulle kingitud ja sõbrad lugeda toonud oma pere vahvaid käsikirjalisi retseptikogumikke. Leidsin neist nii mõndagi põnevat meeldetuletamiseks ja teiega jagamiseks.
Uue nostalgiakogumiku retseptid aitavad ikka ja jälle, kui tekib küsimus, mida õhtul perele söögiks valmistada või millega küllatulevaid sõpru rõõmustada. Mul on nii hea meel, et nostalgiaroad on ikka veel menukad.
31,50 €
Tervislik rasvane magus maitsekas
Autor:
Tiina Ross
Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha "rõõmustaks"iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks.
Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest.
Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid:
"oled see, mida sööd", näiteid võib iga persoon ise mõelda
"kõhurasva põletab rasv"
"külluslik magus muudab vanaks"
"vajad energiat, vaid määral, mida kulutad"
Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest.
Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki!
Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on "võtmas võimust" ja valitsevad nii vaimu kui keha üle.
Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud.
7,00 €
100 pirukat
Autor:
Angeelika Kang, Lia Virkus
Raamatus on 100 lemmikretsepti, mis on kergesti valmistatavad ja väärivad maitsmist.
Pirukas on roog, millega kõlbab kostitada nii oma peret kui ka sõpru ja tuttavaid.
7,00 €