Lihtsaid toite
Tasuta transpordist jääb veel puudu 30 €!
Raamat sisaldab kiiresti valmistatavate toitude retsepte, mille tegemisel kasutatakse rohkesti pooltooteid, konserve ja toidukontsentraate.
Käsiraamat nii algajale kui kogenud perenaisele.
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
Autor:
Salme Masso
Laoseis:
1
Tarneaeg:
3-5 päeva
3,00 €
Parameetrid
Raamatu seisukord | hea |
Autor | Salme Masso |
Ilmumisaasta | 1988 |
Keel | eesti |
Kirjastus | Valgus |
Köide | pehmekaaneline |
Kujundaja | A. Säde |
Lehekülgi | 200 |
Sarnased tooted
Õunaraamat. Toidud. Hoidised. Säilitamine
Autor:
Salme Masso
Autor iseloomustab meie koduaedades kasvavaid õunasorte ja annab nõu õunte säilitamiseks värskena, samuti õunakeediste, -mahlade ja -kompottide valmistamiseks. Pere toidulauda aitavad rikastada liha- ja aedviljatoidud õuntega. Rohkesti pakutakse retsepte õunasuppide, -putrude, -vormide ja -salatite valmistamiseks ning kookide küpsetamiseks.
3,00 €
Tige kokk
Autor:
Anthony Warner
Paleodieet, detoks, aluseline ja "puhas" toitumine, kookosõli ja antioksüdantide kultus, gluteenihirm, suhkruviha, müütilised iidsed toitumistarkused – iga natukese aja tagant kerkib esile mõni uus dieet, mis eelmised moeröögatused varjutab. Paraku on suurem osa neist põhjendamatud ja mitmed otseselt ka kahjulikud.
Kui elukutselisel kokal Anthony Warneril sai kõikjal laiutavast toidujurast kõrini, sündis Tige Kokk. Teadlasi appi võttes tirib ta päevavalgele põhjused, millest toitumisvaled ja -lollused alguse saavad, miks need nii laialt vohavad ning miks muidu arukad ja intelligentsed inimesed imedieetide lõksu langevad. Raamatu lisas jagab Tige Kokk näpunäiteid, kuidas glamuurse kesta alla varjunud jampsi ära tunda ja kellelt on mõtet toitumisnõu küsida.
9,00 €
Supiraamat
Autor:
Ave Oja, Heivi Peterson
Supp võib olla kuum või külm, lihast, kalast või köögiviljast, püreestatud või lihtsalt selge puljong lisandiga, luksuslik eelroog või argine toidukord.
Käesolev raamat tõestab, et puljongi keetmine ei nõua sugugi nii palju aega, kui sageli arvatakse, ning et suppi võib valmistada kõikidest käepärastest toiduainetest. Palju tähelepanu on pööratud supi maitsestamisele, samuti supis leiduvatele toiduainetele.
Raamat sisaldab rohkesti maitsvate suppide retsepte.
5,00 €
Kartuli Kuningriik
Autor:
Helena Koch
Tädi Tiia aias elavad koos lillkapsad, redised, herned, porgandid ja paljud teised köögiviljad – kes põllul, kes kasvuhoones, kes kompostihunnikul. Nagu ikka ühes korralikus aias, ei puudu sealt ka kartul, kes oma tarkuse ja tasakaaluka olekuga on justkui loodud valitsema. Köögiviljad erinevad üksteisest nii välimuse kui ka iseloomu poolest, nad tülitsevad ja lepivad, igatsevad ja pettuvad. Jah, elu kartuli kuningriigis pole alati lihtne, aga kõiki neid värvikaid tegelasi ühendab suur unistus saada kord söödud!
"Kartuli kuningriik" sisaldab humoorikaid ja fantaasiaküllaseid lugusid aedviljadest ning on tore lugemisvara koolieelikutele ja vanematelegi lastele, lapsevanematest rääkimata. Kõik lood on välja mõeldud ja teksti kirjutamise käigus ei kurvastatud ühtegi köögivilja.
Helena Koch (1989) töötab Eesti Lastekirjanduse Keskuses ning on õppinud kirjandusteadust Eestis ja Saksamaal. Varem on ta avaldanud lasteraamatud "Loomaaed lasteaias" (Päike ja Pilv, 2019) ja "Kõhu mäss" (Tammerraamat, 2020) ning jutte ajakirjades Täheke ja Hea Laps.
8,00 €