
Räimeroad
Tasuta transpordist jääb veel puudu 40 €!
Räimest, meie ühest odavamast ja kättesaadavamast kalast võib valmistada sadu roogi – selles raamatus on neid 287. Võtke abiks siintoodud retseptid ja laske käiku oma kokaoskused – tulemus on väikest vaeva väärt!
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
Laoseis:
1
Tarneaeg:
3-5 päeva
3,00 €
Parameetrid
Raamatu seisukord | hea - kaaned kulunud |
Autor | Laine Remmelgas |
Ilmumisaasta | 1996 |
Keel | eesti |
Kirjastus | Huma |
Köide | pehmekaaneline |
Kujundaja | Milvi Torim |
Lehekülgi | 119 |
Sarnased tooted
Tige kokk
Autor:
Anthony Warner
Paleodieet, detoks, aluseline ja "puhas" toitumine, kookosõli ja antioksüdantide kultus, gluteenihirm, suhkruviha, müütilised iidsed toitumistarkused – iga natukese aja tagant kerkib esile mõni uus dieet, mis eelmised moeröögatused varjutab. Paraku on suurem osa neist põhjendamatud ja mitmed otseselt ka kahjulikud.
Kui elukutselisel kokal Anthony Warneril sai kõikjal laiutavast toidujurast kõrini, sündis Tige Kokk. Teadlasi appi võttes tirib ta päevavalgele põhjused, millest toitumisvaled ja -lollused alguse saavad, miks need nii laialt vohavad ning miks muidu arukad ja intelligentsed inimesed imedieetide lõksu langevad. Raamatu lisas jagab Tige Kokk näpunäiteid, kuidas glamuurse kesta alla varjunud jampsi ära tunda ja kellelt on mõtet toitumisnõu küsida.
9,00 €
Kirg. Toit
Juba vanad eestlased teadsid, et armastus käib kõhu kaudu ning sugujõu suurendamiseks peab sööma sibulat ja kala. Populaarsed armuroad on austrid ja šokolaad ning teatakse, kuidas vanilje, tšilli ja paljud teised vürtsid kirge sütitavad. Aga vähesed teavad seda, et Vana-Kreeka arstid käskisid patsientidel meheväe suurendamiseks süüa sada seedermänniseemet päevas või et hapukapsas tõstab naistel orgasmide kvaliteeti. Afrodisiakume ehk kiretekitajaid on aastatuhandeid kõrgelt hinnatud lihtsal inimlikul põhjusel, et teatud toidud viivad mõtted riivatutele rõõmudele, annavad jõudu armatsemiseks ja muudavad voodielu seikluslikumaks. Nüüd on need iidsed ja moodsad teadmised kaante vahele koondatud. On valminud raamat, mille abil hillitsetud iha pulbitsema panna, erutavaid elamusi tekitada ja armuelu vürtsitada. Teos pakub põnevat avastamisrõõmu nii värskelt armunutele kui ka kuldpulmadeni jõudnud abielupaaridele.
Toidu valmistamisse ning ellu ühtmoodi kirglikult suhtuv Margit Hakomaa on aastatepikkuse õppimise ja katsetamisega koolitanud end armuroogade spetsialistiks. Raamatus on pea poolsada retsepti, mis mõjuvad mujalegi kui pelgalt maitsemeelele. Naudi neid isuäratavaid kiretoite kallima, nautlejatest sõprade või maailma parima armukese – iseendaga. Duo Laura Kallasvee ja Ester Kannelmäe viivad lugeja õrna ja imelisse maailma, kus kehtib vaid armastus – söögi ja inimeste vastu. Joovastu ilust, tunne hõrkude armuroogade lõhna ja maitset, ligihiilivat elevust ning vastupandamatut soovi erutavasse fantaasiasse sukelduda.
Kiretoitudega sobivad seksuaalsed saundid valisid raamatusse melomaanid Siim Nestor ja Heidy Purga, kes teavad, kuidas armastus ja erootika muusika keeles kõlavad. Kire kõrghetked helendavalt ekraanilt noppis välja filmigurmaan Katrin Rajasaare.
5,00 €
Suur gluteenivabade suupistete ideeraamat
Autor:
Ardi Ravalepik
Ardi Ravalepiku kirjutamisstiil on muhe, infotihe ja motiveeriv. Ta ei veena, vaid jagab ideid lihtsas, huvitavas ja igale vanusele arusaadavas keeles. Kõrvale jäetud traditsioonilised tikuvõileivad, bruchettad, vahvlid, kõrsikud ja enamus küpsetistest on tasakaalustatud gluteenivabade retseptide rohkusega, pannes rõhku tegemise lihtsusele ja rahakotisõbralikkusele.
Aastatepikkuse kogemusega lihtsate, kuid maitsvate retseptide loomisel toob Ardi oma suupistete kire sinu kööki. Ole kogenud kokk või algaja, see raamat aitab sul luua oivalisi suupisteid.
26,00 €
Eesti rahvusköök
Autor:
Dina Aarma, Sirje Rekkor, Inara Luigas, Elli Vendla, Inge Rego, Õile Aavik, Anne Kersna, Reet Piiri
Raamat annab lisaks retseptidele ülevaate meie köögi arenguloost.
Omamoodi põnevad on erinevatel aegadel ilmunud kokaraamatud, mille sisse lastakse lugejal pilk heita.
Road on raamatusse paigutatud paikkondade järgi. Enamik selle raamatu autoreid on Eesti erinevate kodumajanduskoolide õppejõud, kes lisaks õpilastele on pidanud meie rahvusroogadest rääkima ja neid valmistama nii naabritele põhjast kui lõunast.
12,50 €