
Seenetoidud
Tasuta transpordist jääb veel puudu 40 €!
Külmtoidud seentest
Supid
Hautatud seenetoidud
Praetud seenetoidud
Seenevormid ja üleküpsetatud toidud
Seended täidisena pirukates ja köögiviljades
Seened kalatoitudega
Seened lihatoitudega
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
Autor:
Salme Masso
Tarneaeg:
3-5 päeva
Parameetrid
Raamatu seisukord | rahuldav - kaantel mitmeid murdejooni |
Autor | Salme Masso |
Illustraator | M. Kalling |
Ilmumisaasta | 1972 |
Keel | eesti |
Kirjastus | Valgus |
Köide | pehmekaaneline |
Kujundaja | Vjatseslav Jeršov |
Lehekülgi | 127 |
Sarnased tooted
Šokolaadiraamat
Suur, kaunite piltidega raamat pakub 70 keelt allaviivat šokolaadi- ja kakaohõrgutist: trühvleid, kooke-torte, desserte, küpsiseid, muffineid ja muidugi ka jooke. Õpite valmistama pilkupüüdvaid šokolaadikaunistusi ning saate teada rohkesti põnevat šokolaadi sündmusterohkest ajaloost. 2005. aasta parim kokaraamat.
11,00 €
Kokaraamat
Autor:
A. Järvamägi, L. Remmelgas, Salme Masso, E. Kangur, A. Saa, E. Arunurm, O. Relve, M. Jaanimägi, A. T
Raamat tutvustab toidu- ja maitseaineid ning toiduvalmistamise põhiviise. Pidulike toidusedelite koostamine ja lauakatmine on antud eri peatükkidena. Rohkesti tuuakse mitmesuguseid toiduretsepte. Käsiraamatust leiab endale vajalikku iga perenaine.
3,00 €
Maitsemeelelahutaja
Autor:
Erlis Schönberg
Erlis Schönberg on kahes Hiiumaa restoranis tegutsev Mulgimaa mees, kelle elu kulinaariamaastikul on kulgenud nagu filmis. Kuueaastasena ema kõrval restoraniköögis tärganud huvi söögitegemise vastu viis 2010. aastal tiitlini "Aasta kodukokk". Järgnesid tööaastad pealinna noobli restorani köögis peakokana. Praeguseks on Erlis esimene kodukokast peakokk, kes ilma kutsetunnistuseta sai kutse liituda Eesti peakokkade ühendusega.Erlis "Maitsemeelelahutaja" retseptid on nagu vanad sõbrad – arvad neid tundvat, aga ikka üllatud! Sest Erlisel lihtsalt on vaja pea igasse retsepti oma vimka sisse visata. Tema käekirjaga on hapukapsasupp kuivatatud räimega, karusmarja rummipallid, mehine seljanka kuumsuitsulõhega, meretagune mulgipuder, linnasejäätis ja värskekapsakali ning Erlise äkiline raketikütus ehk supersärtsakas tomati-küüslaugu-mädarõikasalat võtab pisarad lahti ka kõige vapramal mehepojal.
11,00 €
Kodused toidud prantsuse moodi 4. osa. Leivad-saiad, kastmed, hoidised
Autor:
Anne Labrosse
Ükskõik millised on ajad ja olud, jääb meile alati ühe kättesaadava mõnuna alles hea kodune toit! Selle valmistamine muutub aga oluliselt lihtsamaks, kui sahvris on käepärast moosid ja kompotid, mahlad ja siirupid, maitseõlid ja -äädikad. Enda tehtud majonees ja salatikaste pole võrreldav poelettidel müüdavaga. Pühenda aega hoidiste, kastmete, õlide ja maitseainesegude valmistamisele – need rõõmustavad sind ikka ja jälle, muutes su toidu tõeliseks gurmeekogemuseks.
Lisaks erinevatele soolastele ja magusatele tainaretseptidele leiad siit ka vastused küsimustele, miks leivategu ei õnnestu või saiatainas ei kerki.
5,00 €