Väike veiniraamat 2010
PS! Konkreetse raamatu seisukord on kirjas parameetrite all.
Raamatu pilt võib olla illustratiivne (ei pruugi olla täpselt sama eksemplar).
Raamatute seisukordade kirjeldus
.
Parameetrid
Raamatu seisukord | hea |
Autor | Hugh Johnson |
Ilmumisaasta | 2010 |
Keel | eesti |
Kirjastus | Tänapäev |
Köide | kõvakaaneline |
Kujundaja | Colin Goody |
Lehekülgi | 394 |
Tõlkija | Arne Pajula |
Sarnased tooted
Colin ja Thomas Campbelli kahasse kirjutatud raamatust „Hiina uuring“ („The China Study“) sai 2005. aastal ülemaailmne hitt. Rohketel teadusuuringutel põhinevas teoses tõestasid meditsiinialal tegutsevad isa ja poeg, et taimne toit aitab võita ja ennetada paljusid haigusi. Rohkem kui miljon eksemplari müünud menuk innustas paljusid inimesi pöörduma tervislikuma toiduvaliku poole ning seeläbi tervenema. Käesolevas raamatus „Taimetoiduga terveks“ aitab Thomas Campbell lugejal minna üle tavatoidult töötlemata taimetoidule, jagades abistavaid juhiseid ja pakkudes välja isuäratavaid menüüsid. Tänu sellele langeb kaal, paraneb tervis ja enesetunne. Raamatust leiab ka vastuseid toitumisalastele küsimustele, mida kinnitavad erinevad teadusuuringud: Kas soja on tervislik? Kas peaksime sööma gluteeni? Kas tuleks eelistada orgaanilisi toiduaineid? Kas kala on meile tingimata vajalik? Mida peaks sisaldama laste menüü? Kahe nädala menüükavast leiab ka üle 50 maitsva retsepti.
Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Siin leidub nii avastamist ootavaid huvitavaid paiku kui ka igale maanurgale omaseid traditsioone. Selle raamatu autorid läbisid oma avastusretkel üle 5000 kilomeetri Eestimaa teedel, põigates sisse kümnetesse küladesse ja taludesse ning tutvudes sealse eluoluga. Elamused, mida nad teekonnal kogesid, on koos rohkete fotodega koondatud nende kaante vahele. Eeskätt on see aga toiduraamat, milles tutvustatakse nii Eestis traditsioonilisi kui ka uusi või taasavastatud tooraineid, mida tarbivad ise ka nende kasvatajad ja valmistajad. Kõikide Eestimaa toiduleidude juurde on lisatud retsepte, lihtsaid ideid koduste hõrgutiste valmistamiseks. Raamat on täis maitseelamusi ja muljeid, üllatusi ja äratundmisrõõmu. Tiit Efert on kogenud ajakirjanik ja hobifotograaf, kellele meeldib kirjutada toidust ja kajastada maaelu. Kristina Efert on usin toiduretseptide katsetaja ja mitmete kokaraamatute autor. Tema koostatud kokaraamat "Supp" võitis 2018. aastal parima kokaraamatu tiitli.