Anne Labrosse
Kodused toidud prantsuse moodi 4. osa. Leivad-saiad, kastmed, hoidised
Autor:
Anne Labrosse
Ükskõik millised on ajad ja olud, jääb meile alati ühe kättesaadava mõnuna alles hea kodune toit! Selle valmistamine muutub aga oluliselt lihtsamaks, kui sahvris on käepärast moosid ja kompotid, mahlad ja siirupid, maitseõlid ja -äädikad. Enda tehtud majonees ja salatikaste pole võrreldav poelettidel müüdavaga. Pühenda aega hoidiste, kastmete, õlide ja maitseainesegude valmistamisele – need rõõmustavad sind ikka ja jälle, muutes su toidu tõeliseks gurmeekogemuseks.
Lisaks erinevatele soolastele ja magusatele tainaretseptidele leiad siit ka vastused küsimustele, miks leivategu ei õnnestu või saiatainas ei kerki.
5,00 €