Boteler Alison
Toit ja vein
Autor:
Boteler Alison
Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks. Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks. võid muuta magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks. Proovi mõnda neist retseptidest juba täna! ¤ Brie jõhvika-portveinikastmes ¤ Kõrvitsasupp madeiraga ¤ Coq au Vin Blanc ¤ Karjasepirukas šerriga ¤ Kana rosmariini ja Chardonnay´ga ¤ Miriniga glasuuritud lõhe ¤ Portveinis keedetud pirnid
5,00 €
3,50 €