Peeter Kard
Korilase kokaraamat 2. Toite juustuga
Autor:
Peeter Kard
Juustu kaasabil valmivad hõrgud salatid, suupisted, kastmed, supid, fondüüd, sufleed, küpsetised, gratäänid ehk üleküpsetatud toidud, pastad, juustutäidised ja desserdid.
5,00 €
Ungari köök
Autor:
Peeter Kard
Hõimurahva rahvusköögist leiavad perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele kokkuhoidlikule toidulauale ja samas piisavalt eksootilisi piduroogasid. Paljud ungari toidud nagu guljašš, paprikašš, letšo, pörkölt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet on maailmakuulsad.
Põhjalikus kokaraamatus on nii soolased kui magustoidud. Illustreeritud värvifotodega.
4,00 €