Salme Masso
Õunaraamat. Toidud. Hoidised. Säilitamine
Autor:
Salme Masso
Autor iseloomustab meie koduaedades kasvavaid õunasorte ja annab nõu õunte säilitamiseks värskena, samuti õunakeediste, -mahlade ja -kompottide valmistamiseks. Pere toidulauda aitavad rikastada liha- ja aedviljatoidud õuntega. Rohkesti pakutakse retsepte õunasuppide, -putrude, -vormide ja -salatite valmistamiseks ning kookide küpsetamiseks.
3,00 €
Seenetoidud
Autor:
Salme Masso
Külmtoidud seentest
Supid
Hautatud seenetoidud
Praetud seenetoidud
Seenevormid ja üleküpsetatud toidud
Seended täidisena pirukates ja köögiviljades
Seened kalatoitudega
Seened lihatoitudega
3,00 €
Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine
Autor:
Salme Masso
Õpikus käsitletakse teadmisi ja oskusi, mis õpilased peaksid omandama toitlustamise alal nelja aasta vältel.
Üldosas on toodud korduvalt vajatavad andmed: laua katmine, hügieeninõuded õppeköögis töötamisel ning toitlustamise alused.
Eriosas on õppematerjal jaotatud klasside järgi.
Toiduainete hulgad retseptides võimaldavad toidu maitsmist 4-6 õpilasel.
3,00 €