Tooted
Kokatarkusi mustvalgel
Kas muna läheb paremini vahtu külmalt või toasoojalt? Kuidas teha nii, et piim põhja ei kõrbeks? Kuidas pesta pärmitainakaussi? Kas läätsesid peab leotama? Kas kartulid panna keema külma või kuuma veega? Kuidas keeta maitsvat puljongit? Kas pärmi võib külmutada? Mida tähendab ingliskeelsetes retseptides ½ cup’i? Kõigile neile ja veel paljudele küsimustele oskavad vastata selle väikese vahva raamatu kõiketeadjatest kokatädid. Sobib kinkida nii algajale kui ka kogenumale kokkajale.
5,00 €
Maccheroni! Sööjad ootavad pastat
Autor:
Kaie Mei
Maccheroni! Macaroni! Spaghetti! Itaalia kirg ja tunnetus selle parimal moel ja läbi katsetatud ülima süstemaatilise põhjalikkusega. Autoriks on kauaaegne toiduõpetaja Kaie Mei, kelle retsepte võib alati raudkindlalt usaldada – need õnnestuvad iga kell! Pastamaailm avaneb me ees kogu võlus. Esimestel lehekülgedel saab laiendada oma teadmisi, edasi järgneb kümneid pastaretsepte, mis on jaotatud aastaaegade kaupa. Eraldi osa on klassikalistel pastaroogadel. Sophia Lorenile see raamat meeldiks.
10,00 €
Supidieet mehelikust vaatenurgast
Autor:
Martin Hanson
Kokaraamat, millest leitavad (nõka üle kolmekümne) supiretseptid õpetavad keetma enam-vähem söödavaid leemesid ning juuresolevad õpetussõnad harivad meelt ja annavad seltskonnas vestlusainet
5,00 €
Supiraamat
Autor:
Ave Oja, Heivi Peterson
Supp võib olla kuum või külm, lihast, kalast või köögiviljast, püreestatud või lihtsalt selge puljong lisandiga, luksuslik eelroog või argine toidukord.
Käesolev raamat tõestab, et puljongi keetmine ei nõua sugugi nii palju aega, kui sageli arvatakse, ning et suppi võib valmistada kõikidest käepärastest toiduainetest. Palju tähelepanu on pööratud supi maitsestamisele, samuti supis leiduvatele toiduainetele.
Raamat sisaldab rohkesti maitsvate suppide retsepte.
5,00 €
Väike salatiraamat
Autor:
Epp Mihkels, Tuuli Mathisen
Värvikirevad, tervislikud, toitvad, värsked, maitsvad, pidulikud, kiired, lihtsad… Kõik need sõnad sobivad iseloomustama salateid, mis pakuvad hulganisti varieerimisvõimalusi ‒ samadest komponentidest saab vaid hulga või kastme muutmisel täiesti uue ja huvitava roa.
Raamatusse on kogutud salatid, mis sobivad nii iseseisvaks roaks, vahepalaks kui magustoiduks, kuid palju on ka lihtsaid selliseid, mida pakkuda kala- või liharoogade juurde.
7,00 €