Tooted
100 suppi, paja- ja vormirooga
Autor:
Lia Virkus
Kui sind on ära tüüdanud hakklihakaste kartulitega ja makaronid juustuga, siis on see raamat sinu jaoks.
Kogusime siia raamatusse kokku oma parimad supid, paja- ja vormiroad. Meie kõigiga on nii, et vahel küpsetame pirukaid, mõnikord tuleb koogiisu või soov valmistada magustoitu. Kuid argiroogade tegemist pole kellelgi pääsu.
Siit retseptikogumikust peaks igaüks leidma midagi endale meelepärast. Kas klassikalisi suppe nagu seljanka, hapukapsaborš, rassolnik, frikadellisupp või tervisest pakatavaid trendikaid püreesuppe köögiviljadest. Veel leiad siit nii veerand tunniga valmistatavaid argiseid pajaroogi kui ka põnevamaid ja aeganõudvamaid padade retsepte. Vormiroogade austajatele leidub vorme hakklihast, seentest, broilerist, kalast ja muust nii kartulite, riisi kui ka makaronidega. Paja- ja vormroogasid on hea valmistada: hakid ja tükeldad kõik ära ning paned ahju küpsema või pliidile podisema. Samal ajal saad aga mõnuga muid toimetusi teha.
Kõigile, kel tekib mõnel külmal talveõhtul küsimus, mida küll täna süüa teha, peaks see raamat olema hea abimees.
4,00 €
Kokatarkusi mustvalgel
Kas muna läheb paremini vahtu külmalt või toasoojalt? Kuidas teha nii, et piim põhja ei kõrbeks? Kuidas pesta pärmitainakaussi? Kas läätsesid peab leotama? Kas kartulid panna keema külma või kuuma veega? Kuidas keeta maitsvat puljongit? Kas pärmi võib külmutada? Mida tähendab ingliskeelsetes retseptides ½ cup’i? Kõigile neile ja veel paljudele küsimustele oskavad vastata selle väikese vahva raamatu kõiketeadjatest kokatädid. Sobib kinkida nii algajale kui ka kogenumale kokkajale.
5,00 €
Maccheroni! Sööjad ootavad pastat
Autor:
Kaie Mei
Maccheroni! Macaroni! Spaghetti! Itaalia kirg ja tunnetus selle parimal moel ja läbi katsetatud ülima süstemaatilise põhjalikkusega. Autoriks on kauaaegne toiduõpetaja Kaie Mei, kelle retsepte võib alati raudkindlalt usaldada – need õnnestuvad iga kell! Pastamaailm avaneb me ees kogu võlus. Esimestel lehekülgedel saab laiendada oma teadmisi, edasi järgneb kümneid pastaretsepte, mis on jaotatud aastaaegade kaupa. Eraldi osa on klassikalistel pastaroogadel. Sophia Lorenile see raamat meeldiks.
10,00 €
Mitut moodi sealiha
Autor:
Harri Ilves
Sealiha on eestlastele asendamatu toiduaine, millest saab valmistada nii kiireid kui aeganõudvamaid, nii kallimaid kui odavamaid, nii klassikalisi kui uudselt maitsvaid roogasid. Nutikas kokk kasutab ära kogu sea n-ö ninast sabani.
Sellest raamatust leiategi üle 50 isuäratava pildiga retsepti, mis aitavad nii tööpäeva lõpu tõhusa kõhutäie valikul kui ka peolaua üllatusterohke menüü tegemisel. Samuti saate teada, miks sealiha süüa ja mida kasulikku me sellest saame.
8,00 €
Poole tunni road
Autor:
Raili Mikk, Pille Enden
Hindamatuks väärtuseks saanud aega tahaksid kõik alati kokku hoida. Tehkem siis seda ka köögis. See aga ei tähenda kaugeltki, et oleks tarvis poolfabrikaate osta või kiirtoiduga leppida. Poole tunniga on võimalik kodustes tingimustes valmistada maitsvaid roogi kogu perele. Selle raamatu kaante vahele on kogutud üle 50 retsepti. Leiate siit suppe ja salateid, kotlette ja hautisi, pasta- ja vokiroogi, küpsetisi ja magustoite, kõik värsketest ja kättesaadavatest toorainetest valmistatud. Ja mis kõige tähtsam, nende tegemiseks ei kulu rohkem kui 30 minutit. Säästkem siis aega ja raha ning toitugem tervislikult!
6,50 €
Rohelised salatid
Autor:
Monika Kelle
Raamatust leiavad üle 30 roheliste salatite retsepti nii toidunautlejad, kaalujälgijad kui ka moeteadlikud inimesed. Salatid, mis täidavad kõhtu, teevad saledaks, turgutavad vitamiinidega ning panevad naha särama, valmivad kiiresti ja on värskelt parimad.
Peale mitmekülgse retseptivaliku leiab ka infot salatiliikide, kastmete ja lisandite kohta.
5,00 €
Supidieet mehelikust vaatenurgast
Autor:
Martin Hanson
Kokaraamat, millest leitavad (nõka üle kolmekümne) supiretseptid õpetavad keetma enam-vähem söödavaid leemesid ning juuresolevad õpetussõnad harivad meelt ja annavad seltskonnas vestlusainet
5,00 €
Supiraamat
Autor:
Ave Oja, Heivi Peterson
Supp võib olla kuum või külm, lihast, kalast või köögiviljast, püreestatud või lihtsalt selge puljong lisandiga, luksuslik eelroog või argine toidukord.
Käesolev raamat tõestab, et puljongi keetmine ei nõua sugugi nii palju aega, kui sageli arvatakse, ning et suppi võib valmistada kõikidest käepärastest toiduainetest. Palju tähelepanu on pööratud supi maitsestamisele, samuti supis leiduvatele toiduainetele.
Raamat sisaldab rohkesti maitsvate suppide retsepte.
5,00 €
Väike salatiraamat
Autor:
Epp Mihkels, Tuuli Mathisen
Värvikirevad, tervislikud, toitvad, värsked, maitsvad, pidulikud, kiired, lihtsad… Kõik need sõnad sobivad iseloomustama salateid, mis pakuvad hulganisti varieerimisvõimalusi ‒ samadest komponentidest saab vaid hulga või kastme muutmisel täiesti uue ja huvitava roa.
Raamatusse on kogutud salatid, mis sobivad nii iseseisvaks roaks, vahepalaks kui magustoiduks, kuid palju on ka lihtsaid selliseid, mida pakkuda kala- või liharoogade juurde.
7,00 €